07.03.2017 22:13

Použité kartonové krabice - hledáme nové dodavatele!


Poptávka po kvalitních jednou použitých kartonových krabicích nám stále roste. K našim stálým věrným zákazníkům přibývají efektem sněhové koule zákazníci noví a my přestáváme být schopni u některých rozměrů uspokojovat celoroční soustavnou poptávku. Za tři a půl roku se nám podařilo vytvořit síť zákazníků, která sahá od Aše po Zlín.
 
Prakticky již nerozlišujeme, zda je před vánoci nebo jakýkoliv jiný měsíc v roce. Trh je stále hladový a my očekáváme, že vzhledem ke stále vyšším objemům prodejů prostřednictvím e-shopů bude v budoucnu ještě hladovější... Nahrává nám i fakt, že při současné ekonomické konjuktůře roste skokově i cena vlnité lepenky a už tak relativně drahé nové krabice budou ještě dražší. 
 
Stále intenzivně hledáme nové firmy a dodavatele kteří produkují velké množství použitých kartonových krabic stejné velikosti a v současné době jedou stále postaru. Tedy krabic se zbavují jako odpadu. Máme prakticky zájem o jakékoliv rozměry třívrstvých a pětivrstvých krabic bez potisku i s firemním nebo produktovým potiskem. Za výkup krabic platíme ve většině případů několika násobně vyšší cenu než je běžná cena kartonového odpadu a jsme schopni krabice odebírat prakticky z kteréhokoliv místa v ČR.
 
Před tři a půl lety jsme začínali doslova s jednou hromádkou použitých krabic z obchodu s dárkovým sklem. V roce 2016 jsme vrátili zpět do oběhu již několik desítek tun použitých krabic, které našly nové smysluplné uplatnění ve spoustě oborů. Bohužel stále existuje spousta společností, které kvalitní použité krabice likvidují "postaru" nebo jednoduše nevědí, že takové služby jako ta naše vůbec existují. Budeme rádi za jakýkoliv tip, doporučení nebo zprostředkování výkupu. 
 
Použij, znovu použij, až potom zrecykluj!

info@odvozpapiru.cz

 

—————

Zpět


Kontakt

Odvoz Papíru.cz

Prodejní sklad:

Sklad VonTom
Přátelství 1578
10400, Praha 22 - Uhříněves
Výdej zboží pouze po tel. nebo e-mail. domluvě!!!

Provozovatel (pouze fakturační adresa):
Benefit Reality s.r.o.
Konojedská 2143
100 00, Praha 10

Volejte Po - Pá
8:00 - 18:00


Tel.: +420 603224879
Tel.: +420 mimo provoz