08.08.2017 22:03

Skartace dokumentů - nová výzva!


"Každý kdo se kdy osprchoval má nějaký nápad. Ale něčeho dosáhne jen ten, kdo vylezl ze sprchy, osuší se a něco se svým nápadem udělá."
 
Nolan Bushnell, spoluzakladatel Atari, Inc.
 
Už delší dobu přemýšlím o vylepšení našich služeb v oblasti skartace dokumentů. Této části našeho podnikání jsme doposud věnovali nejmenší pozornost. Stále přemýšlím, jak v této oblasti vylepšit stávající služby a získat více zakázek.
 
Uvažuji i o zakoupení vlastního průmyslového skartovacího stroje, což není levná záležitost, je k tomu potřeba vyřídit spoustu povolení a hlavně mít vhodné prostory. V současnosti dokumenty skartujeme ve spolupráci s jinou firmou, která strojem disponuje a v celém procesu fungujeme spíše jako sběrné místo. I přes to jsme za tři roky získali dost věrných zákazníků. Konkurence v tomto oboru je, ale myslím si, že je zde stále prostor postupnými kroky získat vetší část trhu. 
 
Už o tom přemýšlím tak dlouho a tak intenzivně, že pokud se do toho nepustím a nevyzkouším to, nebudu mít klid. Máme výhodu, že v tomto odvětví nezačínáme vyloženě na zelené louce. Přesto je vždy obtížné při zavádění něčeho nového vůbec nějak začít a hlavně člověk nikdy neví z jakého to vzít konce. Pokud se k tomu přidá ještě plno jiných pracovních povinností je spousta důvodů "ty skvělé nápady", které máme všichni, neustále oddalovat a hledat výmluvy, proč nezačít zrovna teď hned.
 
Končím tedy s neustálým přemýšlením a vymýšlením a pouštím se do práce. Dávám si 30 dní na to, abychom udělali nějaké první potřebné kroky, které nás v budoucnu třeba dovedou k zakoupení vlastního průmyslového skartovacího stroje. 

Tomáš ARNOŠT
info@odvozpapiru.cz

 

—————

Zpět


Kontakt

Odvoz Papíru.cz

Prodejní sklad:

Sklad VonTom
Přátelství 1578
10400, Praha 22 - Uhříněves
Výdej zboží pouze po tel. nebo e-mail. domluvě!!!

Provozovatel (pouze fakturační adresa):
Benefit Reality s.r.o.
Konojedská 2143
100 00, Praha 10

Volejte Po - Pá
8:00 - 18:00


Tel.: +420 603224879
Tel.: +420 mimo provoz