03.10.2014 18:18

Velmi dobré září, rosteme!

Rosteme ve všech našich činnostech a zejména v prodeji použitých krabic. "Milestone" pro rok 2014 prodat v jednom měsíci 5.000 ks použitých krabic, který byl plánován na některý z předvánočních (šílených) měsíců se podařilo splnit již v září. A nejen to, dostali jsme se až k číslu 6.236! Na to, že jsme před rokem začínali z nuly s "hromádkou", která je na přiloženém obrázku (jedná se opravdu o původní startovací množství :-)) to není špatné. 

Budu muset ale vzít zpět "velkohubé prohlášení" z minulého příspěvku, že se stáváme pro firmy spolehlivým partnerem, protože jsme schopni použité krabice dodávat pravidelně a v požadovaných objemech. Zatím ještě spolehlivý jsme, ale situace na bojišti se mění každou chvíli. Pokud to bude tímto kvapíkovým tempem pokračovat, předběhne poptávka naše současné výkupní limity. Na druhou stranu, tyto obavy jsem měl i při první tisícovce prodaných kusech, potom při tři a půl tisících. Takže stejně jako dříve, nezbývá nic jiného než zvednout zadek a najít zase nové "naleziště".

Se sdělováním konkrétních čísel tímto končím. Zjistil jsem, že to tu k mému překvapení čte docela dost lidí. Těmi čísly jsem chtěl hlavně dokázat, že použité krabice se prodávají, že se není potřeba obávat je používat a že taková služba vůbec existuje. Myslím, že se to podařilo.

Tomáš ARNOŠT

—————

Zpět


Kontakt

Odvoz Papíru.cz

Prodejní sklad:

Sklad VonTom
Přátelství 1578
10400, Praha 22 - Uhříněves
Výdej zboží pouze po tel. nebo e-mail. domluvě!!!

Provozovatel (pouze fakturační adresa):
Benefit Reality s.r.o.
Konojedská 2143
100 00, Praha 10

Volejte Po - Pá
8:00 - 18:00


Tel.: +420 603224879
Tel.: +420 mimo provoz